M-Elit

Predavači

Lejla Rizvanović

Lejla Rizvanović je magistra ekonomije sa završenim Fakultetom za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji, Poslovna ekonomija.

Svoje je radno iskustvo stjecaja uglavnom kroz djelatnosti turizma i financija. Od toga je nešto više od dvije godine bila na poziciji zamjenice direktora u poduzeću za factoring i osiguranje, a i danas radi kao financijski savjetnik. Osim toga stručni je suradnik za marketing i prodaju usluga u zdravstvenome turizmu za nekoliko poduzeća na području zagrebačke i istarske županije.

Svoj angažman unutar zdravstvenog turizma povećala je posebice od 2014. godine otkad je vlasnica i direktorica tvrtke Medical Elit d.o.o., specijalizirane agencije za prodaju i promociju usluga zdravstvenog turizma. U okviru Medical Elite-a, Lejla je pored talijanskog usmjerila poslovanje i na francusko tržište te tržište Velike Britanije gdje surađuje s brojinim drugim agencijama i posrednicima. Kroz svoj je radni vijek bila uvijek orijentirana na talijansko tržište te se pored engleskog jezika, svakodnevno služi i talijanskim jezikom u svojem poslu.

Tijekom 2016. godine sudjelovala je na projektu sufinanciranom od strane Europske Unije - Europski socijalni fond zagrebačkog učilišta Ambitio i to kao član stručne skupine – stručnjak za zdravstveni turizam s ciljem razvoja prvog i jedinstvenog programa usavršavanja za poslove voditelja odnosno agenta u zdravstvenom turizmu. U okviru navedenog programa usavršavanja bila je predavač pilot grupi i to za područja turizma i turističke destinacije te informacijskih tehnologija u poslovanju.

Usavršavanje u okviru marketinga i prodaje stekla je kroz razne tečajeve i edukacije. Trenutno je angažirana na poziciji komercijalnih poslova, odnosno digitalnog marketinga, promocije i prodaje unutar vlastite tvrtke, a intenzivno radi na osmišljavanju i provedbi edukacijskih programa i in-house treninga u tim segmentima.

Žana Goić Petričević

Žana Goić Petričević je završila dodiplomski studij engleskog jezika i književnosti te talijanskog jezika i književnosti na Filozofskom fakultetu u Zadru, nakon čega je magistrirala ekonomiju na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu u okviru poslijediplomskog znanstvenog studija (organizacija i menadžment / MBA program). Također je završila i specijalistički poslijediplomski studij – International MBA – na Leeds Metropolitan University, Leeds, UK.

Radno iskustvo je stjecala u različitim industrijama, od čega osam godina u naftno-plinskoj industriji u kojem razdoblju četiri godine na poziciji direktorice Sektora korporativnih komunikacija zadužene za korporativni marketing i odnose s javnošću. 2013. godine je osnovala vlastitu tvrtku EUKS Business Consultancy u okviru koje je bila angažirana na projektima i pozicijama poput direktorice komercijalnih poslova (marketing i prodaja) u farmaceutskoj industriji (niša rijetke bolesti) na području Srednjoistočne Europe te voditelja komunikacije u okviru nekoliko EU projekata u Hrvatskoj u području razvoja javnog sektora.

Certificirani je posrednik u zdravstvenom turizmu sa završenim programom američkog udruženja za zdravstveni turizam (Medical Tourism Association). Također je voditelj izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova sa završenim programom Otvorenog učilišta Algebra u Zagrebu.

Trenutno pohađa online studij digitalnog marketinga akreditiran od strane Chartered Institute of Marketing, UK te nakon završene edukacije u području Co-Active coachinga započinje proces certificiranja na CTI Institutu u Londonu.

Početkom 2016. godine postala je član stručne skupine u okviru projekta sufinanciranog od strane Europske Unije - Europski socijalni fond zagrebačkog učilišta Ambitio u ulozi stručnjaka za zdravstveni turizam s ciljem razvoja prvog i jedinstvenog programa usavršavanja za poslove voditelja odnosno agenta u zdravstvenom turizmu. Trenutno je ipredavač u okviru navedenog programa usavršavanja i to za područje marketinga i stručnog engleskog jezika. Vlasnik je branda Travel4Treatment – agencije za zdravstveni turizam.

Također se aktivno bavi Co-Active coachingom u radu s domaćim i inozemnim klijentima.

Michael Glazer

Michael Glazer je vlasnik i direktor tvrtke SEE Regional Advisors. Posjeduje bogato 20-ogodišnje iskustvo kao investicijski bankar na području JI Europe te je bio jedan od osnivača vodeće nezavisne hrvatske tvrtke za vrijednosne papire. Također je bio osnivač i predsjednik Američke gospodarske komore u Hrvatskoj te prve Američke gospodarske komore na području bivše Jugoslavije. Michael Glazer je i osnivač te potpredsjednik udruge TMA Croatia (Turnaround ManagementAssociation) te obnaša funkciju mentora u okviru ABC Accelerator-a u Ljubljani te Impact Hub-a u Zagrebu.

Michael Glazer surađuje s nizom lokalnim i inozemnih kompanija u cilju širenja njihovih tržišta u okviru i izvan granica JI Europe, osiguravajući investicije za kompanije i projekte u toj regiji te pomažući kompanije u poteškoćama kao i njiohove vlasnike i kreditore. Također je fokusiran na rad sa start-up tvrtkama posebice u području turizma. Prije dolaska u JI Europu, Michael Glazer se specijalizirao u području međunarodnih i prekograničnih financijskih transakcija u tvrtkama Cleary, Gottlieb, Steen & Hamilton and Financial Security Assurance.

Michael Glazer je diplomirao pravo na The Yale Law School (J.D.), međunarodne odnose na Princeton University’s Woodrow Wilson School of Public and International Affairs (Masters in Public Affairs) tefiziku na University of New Hampshire. Tečno govori bosanski, hrvatski, crnogorski, srpski i francuski jezik te se služi španjolskim, makedonskim i slovenskim jezikom i poznaje osnove njemačkog jezika.

Kako rezervirati mjesto na online seminaru?

Za rezervaciju mjesta na online seminaru, molimo da ispunjenu i potpisanu prijavnicu pošalješ e-mailom na: info@m-elit.com nakon čega ćemo ti ispostaviti ponudu prema kojoj ćeš izvršiti uplatu.

PRIJAVNICA

Veselimo se tvom dolasku i sudjelovanju!
Broj mjesta je ograničen!

Još više online edukacija možeš pronaći ovdje!

Neke su i besplatne - klikni i provjeri!